Article_Top_970x250

Glasujte za Vatrene! Španjolci biraju najljepši dres na svijetu

glasanje

Glasujte za Vatrene! Španjolci biraju najljepši dres na svijetu

ožu 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

foto: Igor Kralj/PIXSELL

Najljepši dres na svijetu zasad je tek na sedmom mjestu. Vode nigerijske 'smetnje na televiziji' ispred Španjolske, Francuske, Njemačke, Amerike i Nizozemske. Internet glasanje počelo je jutros, konkurira 50 dresova

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak od 20:45 na Maksimiru otvara Euro-kvalifikacije protiv Azerbajdžana. Hoće li igrati u crveno-bijelim ili crno-plavim kockicama, posve je svejedno, piše 24.sata

Dres Vatrenih je jedinstven, neponovljiv, najljepši na svijetu. To je uostalom mnogo puta i potvrđivano na raznoraznim izborima. Kockice su najprepoznatljivije i najdojmljivije na svakom Mundialu i(li) Euru.

Glasovita i mega-tiražna španjolska Marca na svojem je portalu pokrenula anketu: 'Definitivni poredak najljepših dresova svjetskih nogometnih reprezentacija'.

Nigerijci u vodstvu, ispred nas i Amerikanci

U konkurenciji je 50 reprezentacija tj. dresova, a Hrvatska je u trenutku puštanja članka - tek sedma?! Vode nigerijske 'smetnje na televiziji' ispred Španjolske (normalno da su visoko, biraju Španjolci), Francuske (svjetski prvaci, popularnost je razumljiva), Njemačke (retro obrada), Amerike (ništa posebno) i Nizozemske (klasična naranča).

Link za glasovanje je OVDJE, anketa je počela jutros u 07:18, Marca ne ističe do kad će trajati, a limita za glasovanje nema. Dakle, klik na ovaj link da se stvari stave na pravo mjesto.

Hrvatska ima najboljeg nogometaša na svijetu i najljepši dres na svijetu. Nema smisla da to i sami svojim glasovima ne potvrdimo!

Dnevnik.ba

 

 

Article_Bottom_970x250