StoryEditor

Gerila: Sinčić i Pernar tijekom noći trolaju svoju konkurenciju?

Piše D  /  21.06.2020., 08:06h

Čini se da nismo jedini koji misle da je dosta pljačke, objavio je čelnik Živog zida i europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku i priložio fotografije plakata političkih konkurenata koji su “pečatirani” porukom koja neodoljivo podsjeća na slogan platforme s kojom izlazi na parlamentarne izbore.

Navedene plakate Sinčić je fotografirao na putu prema Karlovcu gdje je predstavio listu za VII. izbornu jedinicu. Tamo je najavio da se u Saboru planiraju boriti protiv korupcije, posebno u pravosuđu. Čelnika Živog zida 24sata.hr je pitao jesu li plakate konkurenata “pečatirali” njihovi aktivisti.

- Pretpostavljamo da je politička izjava na plakatima stranaka koje uništavaju Hrvatsku već 30 godina autorsko djelo aktivista Živog zida. Ima ih više od stotinu i vjerujemo da je takvu gerilu sposobno organizirati samo članstvo naše stranke, kako bi poruka bila svima jasnija - odgovorio je Sinčić.

Navodi i kako se osjeti dodatna doza entuzijazma među biračima otkad su on i Ivan Pernar objavili da zajedno izlaze na parlamentarne izbore. Uvjeren je da birači žele zajedništvo koje se može obračunati s kriminalom i lopovlukom.

Foto: Facebook

- Tražimo potporu birača za konačni obračun s korupcijom i lopovlukom. S mafijom i kriminalcima koji tjeraju hrvatsku mladost u Irsku. Ovo je jasna poruka Andreju Plenkoviću, Davoru Bernardiću i Škorinoj tvornici žetona da njihove laži više ne prolaze - poručio je čelnik Živog zida i europarlamentarac.

Podsjetimo, Pernar je u listopadu 2015. godine uhićen kad je usred noći, u društvu još dvojica kolega, s crnim sprejem i šablonama dimenzija metar s 40 cm, šarao stranački naziv po parku, rasvjetnim stupovima i trafostanici. Zbog toga je u rujnu 2017. godine osuđen na dva mjeseca zatvora uvjetno na godinu dana. Sinčić i Pernar razišli su se nakon izbora za Europski parlament, ali nedavno su jedan drugome pružili ruku pomirenja. Pernar je priznao da mu je zbog svega žao, a Sinčiću je bilo drago da je Pernar shvatio kako obračuni na osobnoj razini ne vode nikamo.

Foto: Facebook

- Prihvaćam ispriku, bilo je grešaka s obje strane - rekao Sinčić na dan pomirenja.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 03:40