StoryEditor

Gazzetta: Mandžukiću, alarmantno si užasan; Tvoj Batman hitno treba svog Robina

Piše D  /  11.04.2019., 07:04h

I teško razočarao na Cruyffovoj Areni u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, Ajax - Juventus 1:1. Prvi i jedini put na utakmici primijećen je kada je zamijenjen već u 60. minuti. Definitivno jedna od najgorih Mandžukićevih utakmica otkako je u Juventusu, prenosi Index.hr

Gazzetta dello Sport ga je uz Cancela, koji je suparniku poklonio gol, označila kao najgoreg igrača utakmice i žestoko kritizirala:

"U redu, ovaj put si također primao udarce i beljio se nizozemskim klincima. Razumijemo da si se i umorio kao napadač-vodonoša... Ali Marione, gdje je sve ostalo? Gdje je tvoja tvoja podrška u napadu koju Cristiano Ronaldo očajnički treba?"

Najčitaniji talijanski i jedan od najugledniji svjetskih sportskih dnevnika podsjeća da ovo nipošto nije izoliran slučaj i jedna loša utakmica koja se Mandžukiću mora oprostiti zbog starih zasluga:

"Od početka 2019. Mandžukić nije sposoban nositi kostim idealnog partnera portugalskog superheroja."

Za kraj je dobio oštro upozorenje pred isključenje: "Na Cruyffovoj Areni nije se pojavio, što je još samo jedan u nizu dokaza da je van forme. S obzirom na to, ali imajući u vidu da je uzvrat za samo pet dana, vrijeme mu je da navije alarm i hitno se probudi."

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 19:30