StoryEditor

Galić: Pobjeda nad Zrinjskim je šlag na prekrasnu jesen

Piše D  /  23.12.2017., 11:12h

U 2017. ovaj klub je postao prvak BiH, osvojio je Kup BiH, superiorno je prošao kroz preliminarnu fazu UEFA futsal kupa, potom je igrao zapaženu ulogu u glavnoj fazi ovog natjecanja, dok je u jesenjem dijelu sezone ostvareno 11 pobjeda na isto toliko mečeva, uz plasman u četvrtfinale Kupa BiH.

Veliki doprinos za sve navedeno dao je golman Stanislav Galić. Nakon ozljede zbog koje je pauzirao više od mjesec, ljubimac navijača Mostar SG-a vratio se večeras na gol i sudjelovao u pobjedi nad Zrinjskim u posljednjem kolu jeseni, priopćeno je večeras iz tog kluba, prenosi Fena.

- Tim koji računajući i prošlu sezonu ostvari 19 pobjeda u nizu zaslužuje sve pohvale i najveći respekt. Potvrdili smo da smo najbolja ekipa u državi, a trijumf u gradskom derbiju nad Zrinjskim bio je samo šlag na prekrasnu, nezaboravnu polusezonu u kojoj smo osim pobjeda u prvenstvu i Kupu, bili uspješni i u Ligi prvaka. Svi igrači, stručni stožer, članovi Uprave i ostali uposlenici kluba zaslužuju čestitke i pohvale za ovaj zaista veliki uspjeh - kazao je Galić.

Slijedi mala pauza, a onda i pripreme za proljetni dio sezone.

- Sad ćemo odmoriti, a onda ide proljetni dio u kojem ćemo posao privesti kraju - najavio je Galić.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 07:39