StoryEditor

Fra Igor boravio u hotelu, nakon pet dana došao u obiteljsku kuću

Piše D  /  26.08.2019., 10:08h

Fra Igor Barišić koji je nestao prije pet dana na području Hrastovice kod Petrinje vratio se u obiteljsku kuću u Slavonskom Brodu, potvrdio je njegov brat. Rekao je kako je brat ovih nekoliko dana proveo u jednome hotelu.

Brat je rekao i kako je presretan što je ishod potrage pozitivan jer su strahovali da mu se nešto nije dogodilo. Kaže da Igor nikad nije ranije ovako odlazio. 

Glasnogovornik PU sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik na pitanje kako je svećenik, rekao je kako ne zna i da se nada da je dobro, pišu Vijesti.hr

Svećenikov nestanak prijavio je svećenik iz  Iloka koji ga je trebao doći zamijeniti uz Hrastovici. Mladi fratar se nije javljao nekoliko dana i svećenik je prijavio njegov nestanak jer baš nitko od župljana nije znao gdje se fra Igor nalazi. Ni njegova obitelj u Slavonskom Brodu nije znala gdje bi mogao biti.

- Razgovarajući sa mnom nikad nije pokazivao sklonost prema nekoj ženi, mada bismo sad mi u obitelji voljeli da je to u pitanju, samo neka je živ. Ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo da nam se moj brat javi – rekao je jučer Zdenko Barišić.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 15:53