StoryEditor

Fotografija dječačića kako pokapa svog oca slama srce, ali ujedno nosi i poruku

Piše D  /  01.10.2019., 09:10h

Svaki dan stoji ispred vrata i čeka tatu da se vrati kući. Dođe i do prozora i viče: ‘Tata, tata‘. S njim je napravio prve korake i bacio mu se u naručje. I prva riječ mu je bila tata, ispričala je za britanski Mirror Olivia Keeley (20). 

Njezin suprug Lewis Bagshaw (21) preminuo je prije tri mjeseca nakon što su ga je u Sheffieldu na ulici izbo 16-godišnjak. Mlada mama koja sad 18-mjesečnog Cartera odgaja sama skupljala je hrabrost i objavila fotografiju sa sprovoda. 

Na njoj sinčić pomaže pokopati tatu. 

Učinila je to kako bi poslala bitnu poruku.

- Kad sam vidjela fotografiju, srce mi je bilo slomljeno. Ali ona je važna jer pokazuje realnost i posljedice napada nožem - rekla je Olivia za Daily Mirror, koji se uključio u kampanju borbe protiv sve češćih napada nožem diljem Britanije.

Lewis Bagshaw bio je 10. žrtva takvih napada u zadnjih 16 mjeseci diljem Engleske, prenose 24sata.

- Kako sinu objasniti da nikad više neće vidjeti tatu? Ovo je postalo ludo. Ljudi šeću s noževima u džepovima, a nitko ništa ne poduzima. Moraju nešto učiniti, bojim se za budućnost svog sina. Morala sam ga gledati kako pomaže pokopati svog tatu, a nije bio ni svjestan toga. Neće biti tu za njega na Božić,  na prvi dan škole... Uzeli su mi supruga, a sinu su uzeli tatu - rekla je Britanka.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 21:01