StoryEditor
tenisač

Fotografija Damira Džumhura sa sinom Lukom nešto je najslađe što ćete danas vidjeti

Piše desk  /  21.12.2021., 17:54h
Poznati bh. tenisač Damir Džumhur objavio je preslatku fotografija sa svojim dvomjesečnim sinom. Na fotografiji se vidi kako njih dvojica spavaju, a Damirovim pratiteljima ova fotografije topi srca.

Njegova djevojka Barbara Šegetin je prije dva mjeseca u Beogradu rodila dječaka, a roditelji su mu dali ime Luka. Inače, par živi na lokaciji Beograd-Sarajevo, prenosi Azra.

Iako Damir ne objavljuje često fotografije iz privatnog života, danas je na svom Instagram storiju s preko 46 tisuća fanova podijelio slatku fotku iz njihovog doma.

image

Džumhur sa sinom Lukom

FOTO: INSTAGRAM -

Sretni par ne krije ponos zbog roditeljstva, a Barbara je tako povodom prvog mjeseca sina Luke napisala dirljivu objavu.

– 20.10.2021. LUKA. Dan koji mi je promijenio život, dan kada sam postala majka, najljepši i najsretniji dan u mom životu. Uvijek sam slušala priče vidjet ćeš kad postaneš majka kakav je to osjećaj, ali nema te priče i tih riječi koje mogu opisati taj osjećaj, tu ljubav, taj ponos… To treba doživjeti… Kroz sve bi prošla još milijun puta i toliko sam zahvalna Bogu što te imam. Volim te i čuvam te sine moj najviše na svijetu, napisala je ponosna mama uz simpatičnu fotografiju sina.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 12:07