Article_Top_970x250

(FOTO) U OSKUDNOJ HALJINI Maja Šuput raspametila fanove

PROVOKATIVNO ODJEVENA

(FOTO) U OSKUDNOJ HALJINI Maja Šuput raspametila fanove

svibnja 17, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

'Kraljica svadbi', pjevačica Maja Šuput poput mnogih svojih kolegica redovito na Instagramu objavljuje izazovne fotografije, kojima kod svojih pratitelja izaziva oduševljenje.

Oduševljene kod većine pratitelja, njih više od 15 tisuća koliko ju je lajkalo, izazvala je i objavom razgolićene fotografije, s proslave Storyjevog rođendana na kojoj je odjevena u provokativnu haljinu.

Od brojnih komentara podrške ističemo jedan, oduševljene obožavateljice koja je Maji poručila: 

"Ukrala si tjedan ministrici Dalić, dan nakon ostavke pala je u totalni zaborav i svi pišu i pričaju o tebi. To je to, kad pozitiva, život i uživanje u njemu pobjede crnilo kojega je svima već dosta".

Crna toaleta djelomično je napravljena od transparentne mrežaste tkanine koja pažljivo ocrtava njezine obline. Dio haljine ipak je strateški prekrio osjetljiva mjesta. Za ovo zavodljivo izdanje Maje Šuput pobrinuo se njezin bliski prijatelj i stilist Marko Grubnić, a haljina je skrojena u samo jedan dan, otkrila je pjevačica za Story.

Zanimljivo je da je toaletu nalik ovoj najkontroverznijoj haljini večeri, 2015. godine za Vanity Fair Oscars party obukla ruska manekenka i bivša djevojka Cristiana Ronalda, Irina Shayk koju potpisuje atelje Versace.
 

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250