Article_Top_970x250

(FOTO) Sunitu opet ispitivali u tužiteljstvu: Prijetila je štakama...

osumnjičena za ubojstvo

(FOTO) Sunitu opet ispitivali u tužiteljstvu: Prijetila je štakama...

stu 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Denis Kapetanović/Pixsell

Osumnjičenu za ubojstvo mostarskog poduzetnika opet su doveli u tužiteljstvo u Mostaru. Još se oporavlja od ozljeda koje je zaradila dok je bježala nakon ubojstva

Sunita Hindić (21), osumnjičena za ubojstvo poduzetnika Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kod Mostara, jučer je, pod jakom policijskom pratnjom, bila na redovnom, tjednom medicinskom pregledu u Kantonalnoj bolnici „Dr.Safet Mujić“ u Mostaru.

Hindić je, podsjetimo, stradala u bijegu na dan ubojstva, 4. listopada. Skočila je sa zida uz motel i slomila kosti stopala na obje noge.

Ona se, kako doznaje Dnevni avaz, uspješno oporavlja te su joj liječnici s jedne noge skinuli gips. 

U srijedu su je iz pritvora doveli na dodatno ispitivanje u Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije. Nedavnom odlukom Kantonalnog suda u Mostaru pritvor joj je produžen za dva mjeseca.

Pred zgradom tužiteljstva nervozno je gestikulirala prema fotoreporterima i prijetila im štakom.

- Vjerujem u tužiteljstvo i sud. Neka svako odgovara za svoje postupke - rekao je nakon njenog uhićenja u listopadu njen otac Esad Hindić.

Novinari Avaza s Esadom su tada razgovarali nakon što je pokušao posjetiti kćer u pritvoru:

- Nisam bio u najboljim odnosima s njom, ali vjerujem u svaku riječ koju je izgovorila tijekom ispitivanja - istaknuo je.

Sunita je, između ostalog, tvrdila da se igrala pištoljem i da je slučajno opalio.

- Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali... Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom... Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživio - ispričao je Esad.

Dnevnik.ba