Article_Top_970x250

(FOTO) Čović primio igrače i upravu HMRK Zrinjski Mostar

upoznali ga s radom kluba

(FOTO) Čović primio igrače i upravu HMRK Zrinjski Mostar

velj 13, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović danas je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru primio igrače i upravu Hrvatskog muškog rukometnog kluba Zrinjski (HMRK) Mostar.

Izaslanstvo uprave kluba zahvalilo se na današnjem sastanku i upoznaloČovića sa svojim dosadašnjim rezultatima, kao i svim izazovima i prilikama s kojim se HMRK Zrinjski svakodnevno susreće, te su iskazani planovi za buduće razdoblje.

Na sastanku, igrači i uprava prezentirali su dojam ali i veliko iskustvo puta u Rusiju, gdje je HMRK Zrinjski Mostar proteklog vikenda, igrao utakmice Challange Cupa protiv Krasnodara. Iako nažalost, nisu uspjeli izboriti daljnji plasman, igrači su dostojno predstavljali Mostar i BiH na natjecanju, te stekli ogromno iskustvo.

Uprava HMRK Zrinjski Mostar zahvalila se Čoviću na potpori, uz koju su postigli značajne rezultate, te mu uručila zahvalnicu za sve što je učinio za klub i igrače. 

Čović, kao počasni član kluba, zahvalio se igračima i upravi na iskazanoj časti te istaknuo kako će i dalje, u okviru svojih mogućnosti, nastaviti pomagati rad kluba.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250