StoryEditor

Fotelja u Europskom parlamentu podijelila ´živozidaše´, glavni tajnik podnio ostavku

Piše D  /  31.05.2019., 03:05h

Problem je očito nastao oko toga tko će u Bruxelles; Sinčić je tvrdio kako on ne želi mandat, sada ga po svemu sudeći ne želi prepustiti Lukaniću koji je na njega računao, ali nije ostvario dobar rezultat - više glasova od njega prikupio je Branimir Bunjac.  

Lukanić je na Facebooku i službeno objavio: "Danom 28.05.2019. podnio sam ostavku na mjesto glavnog tajnika Živog zida. Živi zid je postao Europarlamentarna stranka i postignuća koja su ostvarena u mandatu kada sam obnašao dužnost glavnog tajnika svima nam mogu služiti na čast. Stranka će se nastaviti razvijati i rasti.

Naravno da ostajem uz stranku i predsjednika. Unutar stranke će se napraviti nova sistematizacija mjesta, pa tako i sam težim novim izazovima, naravno unutar Živog zida, a ove dosad ostvarene ostavljam nekom iza sebe da raste i gradi se.

Zahvaljujem svim članovima, simpatizerima i biračima koji imaju vjeru u Živi zid i pozivam ih da u budućnosti još snažnije podupru antiestablišment politiku koju u Hrvatskoj nudi samo Živi zid."

Dnevnik.ba

 
23. travanj 2024 18:07