StoryEditor
„FIS biraj - nagrade dobivaj“

FIS daruje dvije Škode Fabije i još 82 vrijedne nagrade

Piše desk  /  05.03.2024., 14:52h

Fantastičan nagradni fond velike FIS-ove nagradne igre više je nego zainteresirao i potaknuo na učešće mnogobrojne kupce u svim FIS centrima u BIH.

U nagradnoj igri, koja je u toku, pod nazivom „FIS biraj - nagrade dobivaj“ dvije glavne nagrade su automobili Škoda Fabia Active. 

Osim dva automobila, kupci imaju priliku osvojiti i neku drugu od ukupno 82 vrijedne nagrade:

5 x Smart TV Philips 55“

5 x perilica rublja Gorenje

2 x Lumea Philips 

5 x štapni usisavač Philips 

5 x mobitel Samsung 

5 x trimer Philips

5 x pametni sat 

50 x poklon bon od 100KM za kupovinu u FIS-u

image

Velika nagradna igra "FIS biraj - nagrade dobivaj"

FIS -

„Ova nagradna igra je još jedna u nizu nagradnih igara koje kontinuirano organiziramo za naše kupce želeći pri tome nagraditi njihovu vjernost i lojalnost, te dati dodatnu vrijednost  kupovini u našim centrima. Kupci su prepoznali našu iskrenu namjeru i sa zadovoljstvom koriste priliku da sudjeluju u nagradnoj igri, što znamo iz direktne komunikacije sa njima, ali, i po već sada, ogromnom broju prikupljenih kupona koji stalno raste“ - ističe Dijana Brkan, voditeljica marketinga u kompaniji FIS. 

Nagradna igra „FIS biraj-nagrade dobivaj“  trajat će do 30. aprila, a pravo učešća imaju svi kupci koji naprave račun veći od 50 KM, popune kupon i ubace u označenu kutiju za nagradnu igru.

„Odavno smo prepoznati kao mjesto dobre kupovine, kupcima uvijek nudimo više, bolje, povoljnije i zato stalno pripremamo brojne akcije sa sjajnim popustima, ali i nagradne igre i darivanja sa vrijednim poklonima. Zahvaljujemo se našim kupcima na godinama lojalnosti i pozivamo ih svakako,  da sudjeluju u nagradnoj igri i da ne zaborave - što više kupona ubace veća je mogućnost dobitka. Sretno svima! – poručuju iz marketinga FIS-a.

Javno izvlačenje sretnih dobitnika bit će održano 9. maja u Vitezu za područje Federacije BiH  i 10. maja u Banja Luci za područje Republike Srpske. Imena dobitnika nagradne igre bit će objavljena na FIS-ovim službenim stranicama.

Više informacija o pravilima nagradne igre i detaljima o nagradama možete pronaći na službenom linku  http://fis.ba/pravilnik-nagradne-igre/

Dnevnik.ba

25. svibanj 2024 18:11