StoryEditor
instagram

Fikret Hodžić se pohvalio fotkom sa suđenja i dodao vjerski citat

Piše desk  /  16.01.2022., 10:02h
U petak je održano još jedno ročište u predmetu Respiratori u kojem su optuženi federalni premijer Fadil Novalić, vlasnik tvrtke Srebrena malina Fikret Hodžić, suspendirani direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak i zamjenica premijera i federalna ministrica financija Jelka Milićević.

Brojni novinari fotografirali su optužene dok su pristizali na ročište, a očito zadovoljan kako je ispao na fotografiji, jednu od njih Hodžić je objavio na svom Instagram profilu.

"…i koji jedni drugima preporučuju strpljenje", napisao je vjerski citat u opis, a objava je pokupila skoro dvije tisuće lajkova.

Inače, Hodžiću nije ovo prva fotografija s ročišta kojom se pohvalio na svom Instagramu.

"Jedno je dokazivati se slabijima, a drugo boriti se s jačima", poručio je ispod fotke koju je objavio prije gotovo godinu dana.

Osim izreka i vjerskih citata, ponekad u opis stavi i stih iz neke pjesme.

"S vaše strane još se bolje vidi", citirao je pjesmu folkera Ace Lukasa ispod fotografije na kojoj zamišljeno gleda u daljinu. Inače, Fikret je prije afere "Respiratori" bio dosta aktivniji na društvenim mrežama, posebno dok je radio kao televizijski voditelj, dok sada vrlo rijetko dijeli sadržaj sa svojih 50 tisuća pratitelja.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 17:47