StoryEditor

FIFA 19: Samo su Ronaldo, Messi i Neymar bolji od Luke

Piše D  /  13.09.2018., 09:09h

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi s ocjenom 94, Neymar ima 92, a Luka Modrić 91, prenosi 24.sata.

To su ukupne ocjene najboljih igrača u Fifi 19, novom izdanju najpopularnije, prema nekima i najbolje nogometne igre na svijetu, iako ovo najbolje uzmite s dozom rezerve jer je tu i Pro Evolution Soccer, opet po nekima najbolja simulacija nogometa. 

No pustimo usporedbe Fife i PES-a i vratimo se na ocjene u novoj Fifi. Prvi put u povijesti serijala Ronaldo i Messi imaju istu ocjenu. Isto tako, prvi put se jedan hrvatski nogometaš našao u Top 5 najboljih igrača.

Luka mijenja nogomet

Modrićeve igre i trofeji s madridskim Realom te povijesno srebro s reprezentacijom prepoznali su i u virtualnom svijetu te ga stavili uz bok De Bruyneu i Hazardu koji također imaju ocjenu 91. Kao i Sergio Ramos koji je najbolji branič u igri, te De Gea s istom ocjenom kao najbolji golman. U Top 10 je i Luis Suarez, kao i Toni Kroos koji zatvara 10 najboljih igrača u novom izdanju superpopularne Fife.

- Viceprvak svijeta i najbolji nogometaš SP-a u Rusiji katapultiran je u sam vrh. Hrvatski veznjak može sve u veznom redu, njegovih 90 u dodavanju i 91 u driblingu stavlja ga među najbolje veznjake u igri. Malo igrača može promijeniti tijek igre sa savršenim dodavanjem ili dalekometnim šutom kao Modrić - stoj uz Lukinu ‘karticu‘.

Od ostalih hrvatskih igrača samo je Ivan Rakitić uz Luku Modrića ušao u Top 50, veznjak Barcelone je na 44. mjestu s ukupnom ocjenom 87. Ivan Perišić sljedeći je najbolji Hrvat s ocjenom 86 što ga stavlja na 59. mjesto najboljih igrača u novoj Fifi.

U odnosu na prošlu godinu, Robert Lewandowski, Manuel Neuer i Gonzalo Higuain ispali su iz Top 10. Nova Fifa čiju naslovnicu krasi Cristiano Ronaldo u dresu Juventusa stiže na sve platforme 28. rujna.

Demo verzija igre dostupna je od 13. rujna i u njoj ćemo moći igrati s Juventusom, Realom, Manchester Unitedom, Manchester Cityjem, Bayernom, PSG-om, Atleticom, Borussijom Dortmund i Tottenhamom.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 08:54