StoryEditor

Federer utučen: Ne mogu vjerovati, užasno je teško...

Piše D  /  15.07.2019., 11:07h

Na pitanje novinara je li teže podnijeti lagan poraz ili ovakvu dramu, Federer je rekao

‘‘Teško je reći. Ne znam je li uvjerljiv poraz od ovog što mi se dogodilo. Na kraju, nije ni bitno. Osjećam se razočarano, tužno, bijesno. Ne znam što osjećam u ovom trenutku. Šteta jer sam imao nevjerojatnu priliku koju sam propustio. Ne mogu vjerovati, ali to je sport‘‘, rekao je razočarani Federer.

Švicarac se prisjetio epskog finala iz 2008. s Nadalom.

‘‘Ovaj meč je nešto drugačiji jer sad nismo imali prekide zbog kiše. Oba meča su bila epska. Da, ima puno sličnosti, samo ih se morate prisjetiti. Nažalost, oba puta sam ja izašao kao gubitnik. Tako da je to jedina sličnost koju pamtim‘‘, kazao je Roger, pa je objasnio što mu je prolazilo kroz glavu kad je servirao za meč. Pitali su ga je li tada pomišljao na eventualni poraz.

‘‘Nisam. Bio sam zadovoljan i rezultatom 8:8 i 9:9. Ne sjećam se što je točno bilo i kako u se stvari odvijale. Trudio sam se ostati pozitivan. Nisam imao break minusa i meč je bio živ. Da mi je netko prije meča rekao da će u petom setu biti 9:9, ne bi bilo strašno. Uvijek nastojim stvari gledati pozitivno, Međutim, sad, kad vidim kakve sam šanse imao, užasno je teško‘‘, rekao je veliki Roger.

Dnevnik.ba

12. travanj 2024 23:49