StoryEditor

Fahrudin Radončić objavio status: "Tko zaista ima veze s drogom"

Piše D  /  19.08.2020., 05:08h

- Ko zaista ima veze sa drogom: Obzirom da neviđena tortura laži nad mojom ličnošću, mojom porodicom, pa i nad SBB-om, traje godinama, definitivno sam odlučio da na laži od danas odgovaram punom istinom.

A, istina je - jer u biltenu SDA po ko zna koji put čitam monstruoznu konstrukciju da je “SBB prirodni saveznik” procesuiranih osoba zbog trgovine drogom - da nije moja kći, kao u slučaju drugog lidera stranke i političara, bila višegodišnja konzumentica droge i učesnica u zataškanim remećenjima javnog reda i mira. Također, nije se moja supruga, kao u slučaju druge najutjecajnije face u vlasti, godinama drogirala i, čak, bila hapšena zbog njenog dilanja. (Da se ne bavim prepoznatljivim "poštenim" urednikom teksta i fotografijama njegove nasljednice u napušeno-opuštenom drugarskom stanju).

Toga nema, niti će, ako Bog da, ikada biti kod mene i u mojoj porodici.

Zato, gospodo, samoproglašene moralne i vjerske vertikale, prestanite sa odvratnom taktikom “zamjene identiteta”, gdje svoje kleptomansko-narkomanske sklonosti podvaljujete meni.

Nakon vešestrukih političkih optužnica montiranih u vašim radikalno-feudalnim glavama, nakon nepotrebnih pritvora, policijski instruiranih kontrola, obavještajnih podvala i korištenja najogavnijih medijskih metoda linča, objavljivanja desetak pamfleta/knjiga prepunih laži, neću skrštenih ruku pristati na vašu zloupotrebu moći.

To što vi radite odavno nije politika. To su neviđeni sadizam i, nažalost, mržnja prema svima koji nisu dio vaše falange.

Naše legitimno pravo i obaveza je da se ne bojimo i da vam se suprotstavimo.

I to samo istinom. Ona je najjače oružje, poručio je Radončić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KO ZAISTA IMA VEZE SA DROGOM: Obzirom da neviđena tortura laži nad mojom ličnošću, mojom porodicom, pa i nad SBB-om, traje godinama, definitivno sam odlučio da na laži od danas odgovaram punom istinom. A, istina je - jer u biltenu SDA po ko zna koji put čitam monstruoznu konstrukciju da je “ SBB prirodni saveznik” procesuiranih osoba zbog trgovine drogom - da nije moja kći, kao u slučaju drugog lidera stranke i političara, bila višegodišnja konzumentica droge i učesnica u zataškanim remećenjima javnog reda i mira. Također, nije se moja supruga, kao u slučaju druge najutjecajnije face u vlasti, godinama drogirala i, čak, bila hapšena zbog njenog dilanja. (Da se ne bavim prepoznatljivim ‘poštenim’ urednikom teksta i fotografijama njegove nasljednice u napušeno-opuštenom drugarskom stanju). Toga nema, niti će, ako Bog da, ikada biti kod mene i u mojoj porodici. Zato, gospodo, samoproglašene moralne i vjerske vertikale, prestanite sa odvratnom taktikom “zamjene identiteta”, gdje svoje kleptomansko-narkomanske sklonosti podvaljujete meni. Nakon vešestrukih političkih optužnica montiranih u vašim radikalno-feudalnim glavama, nakon nepotrebnih pritvora, policijski instruiranih kontrola, obavještajnih podvala i korištenja najogavnijih medijskih metoda linča, objavljivanja desetak pamfleta/knjiga prepunih laži, neću skrštenih ruku pristati na vašu zloupotrebu moći. To što vi radite odavno nije politika. To su neviđeni sadizam i, nažalost, mržnja prema svima koji nisu dio vaše falange. Naše legitimno pravo i obaveza je da se ne bojimo i da vam se suprotstavimo. I to samo istinom. Ona je najjače oružje.

A post shared by Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin) on

Dnevnik.ba 

25. travanj 2024 07:27