StoryEditor

Fadil Novalić i "problemi" sa zaštitnom maskom uoči javljanja uživo

Piše D  /  23.03.2020., 03:03h

Vlada Federacije BiH od danas će dva puta dnevno obavještavati javnost o situaciji u vezi s koronavirusom u ovom bh. entitetu. Prvo obraćanje danas u 12 sati imao je premijer Fadil Novalić.

Iako je uključenje na Federalnoj TV uživo počelo u 12 sati, kamere su snimile i nekoliko trenutaka ranije pa su tako zabilježile Novalićeve "probleme" sa zaštitnom maskom.

Naime, Novalić je za mikrofon stao bez maske, zatim je pitao treba li biti raskopčanog ili zakopčanog sakoa, a onda su mu suradnici postavili pitanje ima li zaštitnu masku, na što je odgovorio da nema.

"Oko je samo stavi", sugerirao mu je netko od suradnika, a zatim su krenule muke pri postavljanju maske. Zaštitna maska, kao ukras, na kraju je zavezana i Novalić se obratio građanima, prenosi sarajevski Klix.

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić nedavno se testirao na koronavirus i njegov nalaz se pokazao negativnim. On je testiran jer je nedavno boravio na proslavi kompanije "Igman" Konjic, ali i zbog brojnih susreta koje ima svakodnevno vršeći dužnost federalnog premijera.

Premijeru Novaliću, kao i svim ostalim građanima BiH, savjetujemo da redovito nose masku pri susretima s drugim osobama, ali i da se pridržavaju svih ostalih preporuka zdravstvenih stručnjaka.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 17:12