Article_Top_970x250

Evo što se priča o treneru Dinama: Zbog toga će teško ostati na klupi

SMJENA NA KLUPI?

Evo što se priča o treneru Dinama: Zbog toga će teško ostati na klupi

svibnja 15, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

- Znam da će se nadovezati ovaj rezultat na prethodne neuspjehe i da to ne izgleda dobro, osvojiti 14 bodova u deset utakmica sigurno ne izgleda dobro – kazao je Jurčević

Bravo za dečke iz Rudeša, gospodski su prije igrača Dinama izašli iz tunela i napravili špalir da bi dočekali momčad koja je već osvojila naslov prvaka. Nismo to dosad viđali na našim stadionima. No, poslije nisu bili tako dobri domaćini, nad novim prvakom slavili su 1:0 pobjed, prenosi Večernji.hr.

Razgovarali smo o tom špaliru jutro prije utakmice, donijeli smo odluku da to napravimo jer to je znak poštovanja za momčad koja je prvak.

Velika je stvar pobijediti prvaka – objasnio je trener Rudeša Jose Manuel Aira. Anderson je mučio plave u prvom dijelu, pa nestao da bi bljesnuo tim pogotkom u završnici.

Bilo je bolje nego protiv Lokomotive, jer svi smo bili motivirani na pravi način odigrati, pokazati se kao prvaci.

Znam da će se nadovezati ovaj rezultat na prethodne neuspjehe i da to ne izgleda dobro, osvojiti 14 bodova u deset utakmica sigurno ne izgleda dobro – kazao je Jurčević koji će teško živjeti sljedećih dana.

Jer sve se više priča da nije vođa ovoj momčadi, a to onda znači da mu se trenerska fotelja već sada opasno trese. Možda ga spasi dupla kruna, ali samo – možda.

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250