StoryEditor

Evo što Mamić kaže o njegovom angažmanu u Širokom Brijegu

Piše D  /  16.10.2018., 03:10h

- Sine moj, ovo je jedina istina, od moga angažmana u Širokom Brijegu nema ništa. Niti u Širokom niti ili bilo kojem drugom klubu u BiH. Ja imam puno prijatelja i dnevno sam u komunikaciji sa svima u BiH i Hrvatskoj, ali ja trenutno živim za dokazivanje svoje nevinosti i uživam u vrhuncu onoga što sam napravio – rekao je Mamić.

A, kako kaže, taj vrhunac njegovog rada i truda je da je „Hrvatska završila kao druga na svijetu i Luka Modrić je proglašen za najboljeg napadača na svijetu“.

- Moj Dinamo piše povijest, dočekat će proljeće u Europskoj ligi, mlada reprezentacija Hrvatske se plasirala u Italiju, što mi još treba! To je kruna moga rada i uživam u tome – rekao je Mamić.

Nadalje je kazao kako je trenutno je posvećen svojoj obrani i dokazivanju nevinosti.

- Tako da od te priče i Širokog nema ništa. Ja sam još savjetnik u Dinamu i bit će tako sve dok me budu trebali – kaže Mamić.

Na pitanje da prokomentira uspjeh nogometne reprezentacije BiH i uspjeh Roberta Prosinečkog, gdje je u osam posljednjih utakmica neporažen, Mamić je kazao:

- Ja sam veliki fan Roberta Prosinečkog i da, uvijek sam govorio da je privilegija za BiH i obrnuto. Čim je došao, znao sam da će biti dobar i uopće me ne iznenađuje taj pobjednički spoj. Jedino mi nije drago što u reprezentaciju nije zvao Izeta Hajrovića i Amera Gojaka jer su svojim igrama to zaslužili.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 14:39