StoryEditor

Evo kako su srpski tabloidi izvijestili o obraćanju predsjednika Milanovića

Piše D  /  24.10.2020., 08:10h

Milanović je, podsjetimo, održao press konferenciju u kojoj je odgovarao na prozivke premijera Andreja Plenkovića. Njihovo medijsko prepucavanje traje već nekoliko tjedana, a premijer Plenković u jednom je momentu kazao da predsjednika "može nazvati 54-godišnjim šmrkavcem, ali neće".

Predsjednik mu je na to odgovorio da je "aludirao da šmrče kokain" te da je to "iskopao iz septičke jame interneta". Da se predsjednik zna šaliti na svoj račun, dokazao je upravo sarkastičkim komentarom u trenutku kada mu se tijekom press konferencije nosila voda.

"Može, hvala. Kokain nemate?", upitao je Milanović konobara dok su svi prisutni prasnuli u smijeh, prenosi Direktno.

Njegova izjava postala je apsolutni hit na društvenim mrežama. No pobjedu u prenošenju njegove izjave odnio je srbijanski Informer s naslovom: "ŠOK! AFERA KOKAIN TRESE HRVATSKU! Predsjednik Milanović otvoreno tražio drogu usred konferencije". No, u nastavku članka izvijestili su o samoj izjavi i njezinoj pozadini koja nije imala nikakve veze s pretencioznim naslovom.

 

Sličan naslov imao je i Alo.rs. "ŠOK NARUDŽBA Hrvatski predsjednik tijekom konferencije rekao konobaru da mu donese KOKAIN", glasio je njihov naslov. Oni su, također, u tekstu pojasnili zašto je u tom trenutku predsjednik Milanović to rekao.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 08:04