StoryEditor

Evo kako srpski mediji komentiraju pobjedu nad Hrvatskom u Beogradu

Piše D  /  19.06.2019., 10:06h

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je od Srbije s 11:10 u Beogradu u drugom kolu završnog turnira Svjetske lige. Našim vaterpolistima to je prvi poraz na turniru, a evo kako tamošnji mediji opisuju utakmicu.

"Sjajna je bila atmosfera na "Tašmajdanu" tijekom večerašnjeg vaterpolskog klasika. Srpski navijači su pozdravili himnu Hrvatske, a onda je njih oko 4.000 zdušno bodrilo izabranike Dejana Savića", navodi Kurir.

Ovako u Blicu opisuju utakmicu: "Iako su Hrvati bolje otvorili ovaj meč, ta njihova dominacija je trajala samo dok izabranici Dejana Savića pred krcatim tribinama bazena Tašmajdan nisu namjestili "ruku" u situacijama s igračem više."

Stranica Radio televizije Srbije navodi: "Velika borba, neizvjesnost i tvrd meč odigrale su vjerojatno dvije najbolje reprezentacije na svijetu."

Alo u naslovu članka piše "Ključalo u bazenu, tako je uvijek kad igramo s njima" te navodi:  "Vaterpolisti Srbije pobijedili su Hrvatsku, fenomenalnim golom Prlainovića u posljednjoj minuti, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 08:41