StoryEditor

Eurosong: Izraelka se nakon nastupa ‘raspala‘ po stubama

Piše D  /  09.05.2018., 10:05h

Izraelska predstavnica Netta Barzilai (25) jedan je od favorita publike na ovogodišnjem Eurosongu, a simpatije je osvojila kombinacijom pjevanja beatboxinga i ‘kokodakanja‘. Barzilai se sinoć s pjesmom ‘Toy‘ plasirala u finale natjecanja, no kada se nakon nastupa s plesačicama i ostatkom ekipe spuštala iza pozornice poskliznula se po stepenicama. 

Izraelka je bila presretna nakon dobrih vijesti i mahala je brojnim obožavateljima u Altice Areni u Lisabonu. No u jednom trenutku joj se ‘izmaknulo tlo pod nogama‘ i samo je skliznula po stepenicama unatoč tome što je pokušala zadržati ravnotežu primivši se za rukohvat. 

foto: Screehnsot

Srećom, nije nikog ‘pokupila‘ na stubištu, a kada se spustila dolje dočekao ju je njezin tim i pomogao joj da ustane. Netta je imala na nogama tenisice s petom kao i njezine plesačice te je obukla tajice i kratku haljinu i činilo se da nakon pada malo šepa. Pozitivno je što Izraelka ne pleše puno tijekom izvedbe svoje pjesme za Eurosong pa nezgoda neće utjecati na njezin nastup u finalu Eurosonga u subotu. 

- Ponosna sam i dirnuta što sam uspjela doći do finala. Radujem se suboti i obećavam da ću učiniti sve da dovedem Eurosong u Izrael - istaknula je Netta. Njezini fanovi kažu da je pjesma ‘Toy‘ odvažna, zabavna, ženska i pokazuje samopouzdanje. 

f

oto: Instagram

Pjesmu su napisali glazbenik Stav Beger i Doron Medalie, autor pjesama ‘Golden Boy‘ i ‘Made of Stars‘ kojima se Izrael predstavio na Eurosongu 2015. i 2016. godine. Singl je gotovo u potpunosti na engleskom uz par fraza na hebrejskom jeziku, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 01:57