StoryEditor

Europski i NATO put BiH ne treba politizirati i na njemu zarađivati sitne političke bodove

Piše D  /  22.07.2019., 10:07h

Na sastanku Čović i Pendeš kojemu su sudjelovali i generali Oružanih snaga BiH, razgovarano je o aktualnim događanjima u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama BiH i temama koje se odnose na međunarodne aktivnosti u okviru NATO integracijskog procesa, aktivnostima i projektima u Ministarstvu obrane, oružanih snaga i njihovom funkcioniranju, prenosi Fena.

Prilikom susreta razgovarano je i o izazovima na NATO putu BiH i modalitetima njihovog nadilaženja, te općoj društveno-političkoj situaciji i procesima u zemlji, priopćio je HDZ BiH.

"Europski i NATO put Bosne i Hercegovine nema alternativu", poručili su sugovornici sastanka koji ističu kako je to strateško opredjeljenje kojega ne treba politizirati i na njemu zarađivati sitne političke bodove.

"Meritum postojanja naše zemlje leži upravo u činjenici postojanja triju konstitutivnih naroda i bilo kakve radnje na štetu nekog drugog ili trećeg ne mogu doprinijeti stabilizaciji prilika u ovoj zemlji kao i snažnim obvezama i zadacima na našem euroatlantskom i NATO putu", zaključeno je na sastanku.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 16:07