Article_Top_970x250

Erdogan: Rekli su da ne možemo kupiti od Rusa S-400, a danas je stigao osmi zrakoplov

turski predsjednik

Erdogan: Rekli su da ne možemo kupiti od Rusa S-400, a danas je stigao osmi zrakoplov

srp 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

"Počelo je dopremanje S-400. Rekli su da ne možemo kupiti, a danas je stigao osmi zrakoplov. U travnju 2020. stavljamo konačnu točku na to", rekao je Erdogan.

Rekli su da ne možemo kupiti, a danas je stigao osmi zrakoplov sa raketnim sustavom S-400, kazao je u ponedjeljak turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan.

Naglasio je kako je vrlo važno da sve državne institucije poduzmu mjere u cilju jačanja demokracije.

"Niko neće uspjeti baciti na koljena ovaj narod sve dok imamo institucije koje po cijenu života rade za dobrobit turske demokracije. Poduzimamo sve mjere opreza da se izdaja kao što je bio 15. srpnja više nikada ne ponovi", kazao je turski predsjednik i dodao:

"Nema te sile koja može srušiti strukture koje su izgrađene na stupovima pravde, sposobnosti, zakona i demokracije".

Podsjetio je također da je danas nastavljena isporuka obrambenog raketnog sustava S-400, koji ova zemlja nabavlja od Rusije.

"Počelo je dopremanje S-400. Rekli su da ne možemo kupiti, a danas je stigao osmi zrakoplov. U travnju 2020. stavljamo konačnu točku na to", rekao je Erdogan, prenosi Anadolija.

Povodom treće godišnjice neuspjelog pokušaja vojnog udara, širom Republike Turske danas se obilježava Dan demokracije i nacionalnog jedinstva.

Dnevnik.ba

Tagovi: