StoryEditor

Englezi poludjeli za najljepšom hrvatskom navijačicom u kockicama

Piše D  /  13.07.2019., 02:07h

Hrvatska nogometna reprezentacija pronosi svijetom glas da Hrvati itekako dobro znaju s loptom, a Ivana Knöll (26) s modom.

Točno godinu dana otkako se proslavila na tribinama tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, pa čak i dobila neslužbenu titulu najljepše hrvatske navijačice, Knoll se bacila u biznis s bikinijima i očito joj sasvim dobro ide. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

O njezinom poslovnom poduhvatu upravo raspisao i britanski tabloid The Sun, koji je svojim čitateljima predstavio Ivanine Crokinije, kupaće kostime dizajnirane u nadaleko slavnim crveno-bijelim kvadratićima. 

 

 U njima je od svibnja naovamo više puta pozirala na svom profilu na Instagramu, platformi na kojoj je prati više od stotinu tisuća ljudi, a svoje je bikinije opisala kao bikinije s dušom.

S obzirom na neugodna iskustva s hrvatskom nogometnom reprezentacijom, a Englesku smo s 2:1 izbacili i sa Svjetskog prvenstva u polufinalu, pitanje je hoće li ih tamošnje djevojke rado kupovati. 

Ali sigurno hoće naše cure, pogotovo u ove dane kada obilježavamo godinu dana od najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 02:47