StoryEditor

Engleze Dinamo ne zanima baš ništa! Mourinho se zahvalio na pitanju hrvatskom novinaru...

Piše D  /  10.03.2021., 03:03h

U ovoj razini natjecanja, nokaut fazi, nema loših momčadi. Dinamo ovdje nije slučajno. Dinamo je dobra momčad, dobro se brani, jako je dobar u kontra-napadima, ima tehničkog znanja i jako je dobar na fizičkom planu.

Tako je Jose Mourinho otvorio medijsku konferenciju s temom Dinamo. Koja engleske novinare, očekivano, nije previše zanimala, pa su iskoristili i "iscijedili" Portugalca o nekim drugim stvarima poput Porta, Balea...

No, zbog hrvatskih novinara ipak je bilo nešto riječi o dinamovcima koji planiraju osvojiti London u četvrtak navečer...

- Hvala vam što me to pitate, ipak smo ovdje zbog te utakmice. Oni igraju u Europi svake godine, u Ligi prvaka nedavno, u svojoj momčadi imaju jako puno reprezentativaca. Ovo će biti težak susret za nas - pripomenuo je trener Tottenhama.

Bilo je ipak i zanimljivih pitanja, poput onoga mogu li Livaković i Petković igrati u Premier ligi?

- To vam neću reći kako se njihovu menadžeri ne bi umislili da ih mogu prodati.

Ono što je trenutno najveća nepoznanica, jest sastav s kojim će Tottenham napasti Dinamo. Engleski mediji vjeruju da će Mourinho odmarati najveće zvijezde poput Kanea, Balea i Sona budući da ih u nedjelju čeka derbi s Arsenalom. Mourinho nije rekao ništa konkretno, teško da i on zna više od 24 sata prije koga će izabrati.

- Imamo široku klupu, Dinamo se dobro brani, ponekad i sa šestoricom u liniji, a mi ćemo sigurno tražiti pobjedu. Oni znaju što žele, imaju dobre igrače i dobrog trenera - završio je Mou, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 00:26