StoryEditor

Engleski drugoligaš predstavio hrvatskog vratara sjajnim videom

Piše D  /  20.07.2019., 07:07h

Simon Sluga novi je član Luton Towna, koji će se iduće sezone natjecati u Championshipu. Novi član engleske druge lige platio ga je 1,5 milijuna eura, što je njihov rekordni transfer, a Sluga je potpisao vjernost na tri godine.

Službeni detalji transfera nisu poznati, ali priča se da bi Rijeka s aktivacijom određenih bonusa mogla zaraditi oko dva milijuna eura. Rijeci bi trebalo pripasti i oko 20% idućeg Sluginog transfera. Što se tiče plaće samog igrača, vjerujese da će Sluga zarađivati oko 300 tisuća eura na godišnjoj bazi, 5.500 eura tjedno. 

Hrvata su na društvenim mrežama predstavili sjajnim videom.

 "Najteži trenutak u mojoj karijeri bila je odluka da napustim Rijeku, rekao je Simon Sluga nakon što je prošao liječnički pregled, potpisao ugovor i službeno postao igrač Luton Towna", rekao je sada već bivši vratar Rijeke nakon realizacije transfera, stoji na službenoj web-stranici Rijeke.

"Znao sam da će mi teško pasti, ali nisam mogao zamisliti da ću toliko zavoljeti jedan grad, klub i ljude. Bilo je puno lijepih trenutaka u tom periodu i teško mi je izdvojiti samo jedan, ali ako moram, onda je to dolazak u Rijeku sa 16 godina jer to mi je zauvijek  promijenilo život", ustvrdio je Simon Sluga.

Dobre igre Sluge nisu prošle ispod radara mnogim klubovima, pa se tako spekuliralo s imenima kao što su Sheffield United, Norwich City, Derby County i Dinamo Zagreb, prenosi Direktno.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 08:06