Article_Top_970x250

EMSC se narugao Hrvatima: "Ispadate jadni i smiješni..."

'STALNO SE ŽALITE'

EMSC se narugao Hrvatima: "Ispadate jadni i smiješni..."

ruj 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Twitter

'Trese se i još će se tresti sve dok je Zemlje! Bilo bi vrijeme da se naviknete, ispadate jadni i smiješni s iritantim komentarima koje stalno objavljujete, poručuju na EMSC-ovoj stranici.

Taman sam zaboravila na potres no, i dalje se ukipim čim osjetim i najmanju trešnju, rekla nam je nakon jučerašnjeg slabog potresa čitateljica. 

U utorak navečer osjetio se lagani potres s epicentrom u Zagrebu nedaleko od Markuševca.

Kako je izvijestio EMSC, magnituda potresa iznosila je 1,9, a epicentar je bio devet kilometara od Zagreba na dubini od četiri kilometra. Seizmološka služba RH naknadno je izvijestila kako je magnituda potresa iznosila 2,1 stupnjeva prema Richteru, a intenzitet u epicentru II-III stupnja EMS ljestvice.

Euromediteranski seizmološki centar na svom Twitter profilu požalio se na pretjerane reakcije Hrvata nakon, kako su naveli, slabog podrhtavanja tla. 

- Ljudi u Hrvatskoj uzrujani su nakon što su osjetili slabe potrese. A 'dokle više, taman za laku noć, ima li kraja, čisto da nas podsjeti da je tu...' su najiritantniji izrazi ikada i ispadate smiješni i jadni. Trese se i još će se tresti sve dok je Zemlje! Bilo bi vrijeme da se naviknete! - objavljeno je na EMSC-ovoj stranici.

Podsjetimo, s iste stranice požalili su se i nakon što su snažni potresi u ožujku pogodili Zagreb.

Korisnici iz Hrvatske tada su zbog brojnih reakcija srušili stranicu pa se EMSC morao ispričavati korisnicima putem društvenih mreža, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

 

Povezane Vijesti