StoryEditor
OTAC MILIJARDER

Elon Musk prošle godine u tajnosti dobio blizance, sada ima devetero djece

Piše hina  /  07.07.2022., 10:41h

Majka blizanaca Shivon Zilis inače je izvršna direktorica Muskova startupa za umjetnu inteligenciju Neuralink.

Izvršni direktor Tesla Inc Elon Musk i Shivon Zilis, izvršna direktorica Muskova startupa za umjetnu inteligenciju Neuralink, dobili su blizance u studenome 2021., objavio je Business Insider u srijedu.

U travnju su Musk i Zilis podnijeli zahtjev za promjenom imena blizanaca tako da "imaju očevo prezime" i sadrže majčino prezime kao dio srednjeg imena, piše u izvješću u kojemu se citiraju sudski spisi.

Teksaški sud u svibnju je odobrio njihov zahtjev, dodaje se u izvješću. Zilis, 36, identificirana je na svom LinkedIn profilu kao direktorica operacija i posebnih projekata u Neuralinku, čiji je suosnivač i predsjednik 51-godišnji Musk.

Počela je raditi u tvrtki u svibnju 2017., isti mjesec kada je imenovana direktoricom projekta umjetne inteligencije u Tesli, gdje je radila do 2019. godine. Također je članica uprave u istraživačkoj tvrtki za umjetnu inteligenciju OpenAI, kojoj je suosnivač Musk, prema njezinu profilu na LinkedInu.

Vijest o dolasku blizanaca povećava Muskov ukupni broj djece na devetero. Musk ima dvoje djece s kanadskom pjevačicom Grimes, a ostalih petero djece s bivšom suprugom, kanadskom spisateljicom Justine Wilson.

Musk i Grimes dobili su svoje drugo dijete putem surogat majke u prosincu.

Milijarder je rekao da su on i Grimes  "polurazdvojeni", prema izvješću Page Six u rujnu prošle godine.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 00:32