StoryEditor
godišnji odmor

Ella Dvornik požalila se na cijene na Jadranu: ‘Ležaljka skuplja od sarkofaga‘

Piše desk  /  21.07.2022., 10:57h

Influencerica je jučer objavila da ide na godišnji, a danas se javila svojim pratiteljima sa Zrća i požalila na cijene.

Influencerica Ella Dvornik (31) jučer je objavila da ide na godišnji, a sve je objasnila svojim pratiteljima na Instagramu u kratkom videu.

- I došao je taj dan. Ja sam danas, službeno, na godišnjem. Što god to značilo, s obzirom na to da sama sebi isplaćujem plaću - započela je Ella uzbuđeno.

Dodala je da zna da to znači da nitko ne smije kontaktirati niti njezine suradnice vezano uz nju.

- Ella Dvornik ne postoji idućih mjesec dana. Mislim postoji i dalje ću vas gnjaviti na storyjima, ali besplatno - dodala je Ella i počela se smijati, a zatim istaknula da za promoviranje brendova ju nitko ne zove mjesec dana. 

Danas se javila s odmora. Otkrila je da se nalazi na popularnoj plaži Zrće na Pagu te otkrila s kakvim se cijenama srela.

- Na Zrću ležaljka skuplja od sarkofaga. Ima da me pokopaju s njom na Mirogoju. Kad legnem, ne dižem se - napisala je te dodala emotikon koji plače od smijeha, a njezin izraz lica na fotografiji nije bio nimalo veseo.

image

Ella Dvornik

SCREENSHOT - Instagram

Inače, Ella se svojim pratiteljima javila i jučer kada je odrađivala svoje posljednje zadatke prije odmora, a pokazala je i kako se sredila čim je bila slobodna od posla. 

Dodajmo da influencerica sa svojih više od 544.000 pratitelja dijeli različite situacije. Tako je nedavno pričala i o svojim problemima s nadutošću. Tada je otkrila da je muči nadutost nakon što je uživala u tacosima. 

- Ja nakon što sam pojela dva tacosa - napisala je u videu te pozirala u žutom crop-topu i plavim hlačicama visokog struka. Ovom kombinacijom istaknula je svoj trbuščić koji je i mazila rukom te se smijala. 

- Nađi što voliš i pusti da te ubije - napisala je pored videa.

U komentarima joj mnogi nisu povjerovali da se radi o nadutosti nego su pomislili da je influencerica trudna.

"U kojem si točno tjednu?", pitala ju je jedna osoba tada, a ona je spremno odgovorila da izgleda kao da je 16. tjedan trudnoće. Drugi su podijelili i svoja iskustva s nadutošću, a mnogima se ovaj sadržaj svidio. "Super si", pisali su joj, prenosi večernji.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:04