StoryEditor

Dzjuba: Igrač Slovenije rekao je da su srušili arogantne Hrvate

Piše D  /  29.03.2021., 09:03h

Nakon kompletiranog 2. kolu grupe H u kojoj se nalazi hrvatska reprezentacija Rusija je ostala jedina momčad s maksimalnih šest bodova nakon što su nakon uvodnog slavlja protiv Malte pobijedili i naše susjede Slovence od kojih su ‘vatreni‘ izgubili u Stožicama. 

Oba gola za rusku momčad zabio je napadač Zenita Artem Dzjuba (32) koji je tako došao na gol do izjednačenja rekorda Aleksandra Keržakova koji je za rusku vrstu zabio okruglih 30 golova. Bivšem napadaču Zenita i Seville za taj pothvat je trebala 91 utakmica, dok je Džjuba odigrao tek 49.

-Slovenija se pokazala kao težak suparnik, kao što smo i očekivali. Impresionirao me Iličić, uh, kako dobar igrač. Posljednji put bio sam tako impresioniran kad smo igrali protiv Luke Modrića i Hrvatske. Uživam u pritisku, puno je zlonamjernih ljudi oko reprezentacije tako da sam dvostruko sretan jer smo pobijedili i ušutkali njih. Bilo nam je teško jesenas, tako da se sada nadam da smo krenuli u novi pozitivni niz - kazao je Džjuba.

Napadača Zenita je zanimalo kakav su recept Slovenci imali da bi pobijedili ‘vatrene‘ koji su ugasili ruske snove na Svjetskom prvenstvu 2018. boljim izvođenjem jedanaesteraca:

-Pitao sam slovenskog reprezentativca Mihu Mevlju (igrač Sočija, op.a.) što se to događalo na utakmici u Ljubljani u kojoj su pobijedili Hrvatsku. Rekao mi je da su Hrvati bili arogantni prema njima i da su zato kažnjeni - otkrio je ruski kapetan.

Je li ‘arogantnost‘ stvarno razlog našeg poraza u uvodnoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ne znamo, ali sigurno da moramo nešto popraviti ako želimo vidjeti Katar sljedeće godine. Jer Cipar nam je radio velike problema, odnosno ‘vatreni‘ nisu uspjeli napraviti Cipranima ‘veliki problem‘, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 00:57