StoryEditor

Džaferović: Spin je da je Mostar oslobođen samo od hrvatskog naroda

Piše D  /  15.06.2019., 09:06h

U tim naporima ove godišnje prednjači prvi bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović koji nije štedio riječi kako bi uvrijedio one koji su oslobađali Mostar i kroz akciju Lipanjske zore trajno slomili planove agresora na ovome području.

-Nikada nećemo podleći toj vrsti spina da je Mostar oslobođen samo od hrvatskog naroda, a taj spin dolazi od onih snaga koje bi željele da vide Mostar kao hrvatski stolni grad. Mostar nikada nije bio i nikada neće biti hrvatski stolni grad. To je naš grad, grad svih nas koji živimo u BiH i grad u kojem moraju biti ravnopravni i Bošnjaci i Hrvati i Srbi i svi drugi- poručio je Džaferović, prenosi ero.tel.

S obzirom da je njegov predsjednik Izetbegović jučer u Parizu o Sarajevu govorio kao o europskom Jeruzalemu, a dobro znamo da je u glavnom gradu BiH više Kineza nego Hrvata i Srba, te da je sinoć drugi bošnjački član Predsjedništva BiH u Mostaru govorio o Armiji BiH zajedno sa Safetom Oručevićem, onda je jasno kako su današnje izjave samo nastavak provokacija prema Hrvatima kojima je ovaj narod izložen već godinama.

Valjda će se netko udostojiti na odgovarajući način odgovoriti na ovakve provokacije.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 13:21