Article_Top_970x250

Dvojica muškaraca završila na ispitivanju zbog ranjavanja Branka zvanog 'Naranča'

DETALJI OBRAČUNA

Dvojica muškaraca završila na ispitivanju zbog ranjavanja Branka zvanog 'Naranča'

tra 13, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Pixsell

Branko M. (32) teško je ozlijeđen u pucnjavi u ponedjeljak navečer, ima ozljedu glave nakon ranjavanja iz vatrenog oružja. Okolnosti događaja još se utvrđuju. Ranjeni muškarac je u splitskoj bolnici gdje se bori za život, piše 24sata.

Zbog ranjavanja 32-godišnjeg Branka M., zvanog Naranča, splitska policija na kriminalističko istraživanje dovela je dvojicu muškaraca koje ispituju u vezi okolnosti pucnjave u Klisu. Dojavu o vatrenom obračunu policija je dobila u ponedjeljak u 22.55 sati. Koliko je do sada poznato, Naranča je ranjen na području Klisa, a s teškom ozljedom glave izbačen je iz automobila na staroj kliškoj cesti, u blizini tunela. U trenutku dolaska Hitne pomoći bio je bez svijesti te je prebačen u splitsku bolnicu. Utvrđene su mu teške i po život opasne ozljede.

Na ispitivanju su, kako se doznaje, S. F. iz Konjskog kojega policija nije zatekla u kući, već ga je uhitila nekoliko sati kasnije u Cisti Provo, mjestu na pola puta između Trilja i Imotskog. Osim njega, u službene prostorije doveden je i H. N. koji se također ispituje u vezi navedenog događaja, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba