StoryEditor

Dvojica muškaraca u Zadru se sukobila zbog policajke: Svi privedeni, ona udaljena iz službe

Piše D  /  25.10.2019., 11:10h

Policijski službenici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, koje se sumnjiči za više kaznenih djela: teška tjelesna ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda, prijetnja i oštećenje tuđe stvari.

Naime, u srijedu oko 23.45 sati u ulici Hrvatskog Sabora na parkiralištu benzinske stanice, policijska službenica lakše je ozlijeđena, dok je pokušavala razdvojiti 24-godišnjaka i 30-godišnjaka koji su se fizički sukobili.

Kako piše zadarski.hr, povod za fizički sukob bila je upravo 28-godišnja policajka, koja je ranije navodno bila u vezi s 24-godišnjakom. Potom je, pak, bila sa 30-godišnjakom koji je, gnjevan na 24-godišnjaka, na njega nasrnuo nožem. Mladić je zadobio ozljede, a ozlijeđena je i bivša policajka koja je pokušala spriječiti sukob. Nju je, točnije, 24-godišnjak udario.

Nakon što je ozlijeđen nožem, razjareni 24-godišnjak je sjeo u automobil i zaletio se prema policajki i 30-godišnjaku, pokušavajući ih ozlijediti. U tome nije uspio, a prilikom tog cijelog sukoba 30-godišnjak je oštetio vozilo kojeg je ovaj koristio.

U sklopu kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja kako su 30-godišnjak i 28-godišnjakinja prethodno upućivali prijetnje 24-godišnjaku.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju, te nanošenja tjelesne ozljede, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.

Također se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče 30-godišnjak i 28-godišnjakinja.

Svo troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

- S obzirom da je 28-godišnjakinja službenica PU zadarske, koja je bila van službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka – potvrđeno je u zadarskoj policiji.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 14:56