Article_Top_970x250

Dvojica muškaraca u Zadru se sukobila zbog policajke: Svi privedeni, ona udaljena iz službe

ljubavni trokut

Dvojica muškaraca u Zadru se sukobila zbog policajke: Svi privedeni, ona udaljena iz službe

lis 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Hanza media

Policijska službenica PU zadarske (28) udaljena je iz službe nakon incidenta u kojem je sudjelovala. U trenutku kada se incident dogodio ona je bila izvan službe, no protiv nje je ipak podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka koji je rezultirao otkazom, piše Zadarski.hr.

Policijski službenici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, koje se sumnjiči za više kaznenih djela: teška tjelesna ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda, prijetnja i oštećenje tuđe stvari.

Naime, u srijedu oko 23.45 sati u ulici Hrvatskog Sabora na parkiralištu benzinske stanice, policijska službenica lakše je ozlijeđena, dok je pokušavala razdvojiti 24-godišnjaka i 30-godišnjaka koji su se fizički sukobili.

Kako piše zadarski.hr, povod za fizički sukob bila je upravo 28-godišnja policajka, koja je ranije navodno bila u vezi s 24-godišnjakom. Potom je, pak, bila sa 30-godišnjakom koji je, gnjevan na 24-godišnjaka, na njega nasrnuo nožem. Mladić je zadobio ozljede, a ozlijeđena je i bivša policajka koja je pokušala spriječiti sukob. Nju je, točnije, 24-godišnjak udario.

Nakon što je ozlijeđen nožem, razjareni 24-godišnjak je sjeo u automobil i zaletio se prema policajki i 30-godišnjaku, pokušavajući ih ozlijediti. U tome nije uspio, a prilikom tog cijelog sukoba 30-godišnjak je oštetio vozilo kojeg je ovaj koristio.

U sklopu kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja kako su 30-godišnjak i 28-godišnjakinja prethodno upućivali prijetnje 24-godišnjaku.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju, te nanošenja tjelesne ozljede, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.

Također se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče 30-godišnjak i 28-godišnjakinja.

Svo troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

- S obzirom da je 28-godišnjakinja službenica PU zadarske, koja je bila van službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka – potvrđeno je u zadarskoj policiji.

Dnevnik.ba

Tagovi: