StoryEditor
potraga u tijeku

Dvojac pobjegao osječkim policajcima iz kombija tijekom vožnje

Piše desk  /  12.02.2022., 18:38h
Dva muškarca sinoć su uspjela pobjeći iz policijske marice kojom su ih prebacivali u osječki zatvor, objavila je policija.

Bijeg iz marice dogodio se sinoć oko 22 sata. Dva muškarca koje policija sumnjiči za počinjenje kaznenih djela su pobjegla iz policijskog kombija usred vožnje prema osječkom zatvoru, gdje su ih prebacivali nakon što im je određen istražni zatvor.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je obavila očevid na marici te je zasad utvrđeno kako su dvojica muškaraca bila u stražnjem dijelu vozila te da su u tom dijelu vozila izazvala mehanički kvar na stražnjim rešetkama i vratima te na taj način otvorili vrata i dali se u bijeg, navodi policija u priopćenju.

Sve raspoložive snage na terenu intenzivno tragaju za dvojicom muškaraca, navodi policija i dodaje da će preispitati sve činjenice vezane za postupanje policijskih službenika koji su muškarce prevozili.

Policija poziva građane da dojave policiji na broj 192 ako uoče muškarce s fotografija pa napominje da se informacije mogu dostaviti i anonimno.

Jedan (lijeva fotografija) muškarac je slabije tjelesne građe, smeđe kose i visok je oko 175 cm, dok je drugi muškarac (desna fotografija) srednje tjelesne građe, crne kose i visok je oko 165 cm, objavila je policija.

Dnevnik.ba

19. lipanj 2024 03:30