StoryEditor

Dvije osobe u Mostaru pokušale ukrasti kotače Mercedesa

Piše D  /  22.06.2020., 12:06h

U ponedjeljak 22. lipnja u 2:45 sati, u PS Mostar Centar je prijavljeno da je u Dubrovačkoj Ulici, kod Atomskog skloništa, izvršen pokušaj otuđenja vozila marke Mercedes 126.

Patrola policije je u neposrednoj blizini zatekla osumnjičene, a radi se o G.A. (2001) i A.K. (1989), obojica iz Mostara.

Patrola je utvrdila da su počinitelji izvili vijke od kotača s navedenog vozila, te su iste imali namjeru otuđiti. U blizini lica mjesta zatečeno je i vozilo počinitelja u kojemu su dovezli betonske blokove i drvene klocne. Osobe su lišene slobode.

Vozilo je prevezeno u krug PU Mostar, a predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti.

Iz MUP-a HNŽ-a javljaju također kako je proteklog vikenda iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području ove županije registrirano je 11 prijava, od čegaa području Mostara 10 i na području Prozor-Rame jedna.  

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 6 prekršaja, od toga na području Čapljine dvije, na području Mostara jedna, na području Jablanice jedna, na području Čitluka jedna i na području Konjica jedna.

Zabilježeno je i 11 prometnih nesreća, od čega na području Mostara šest, na području Čapljine četiri i na području Jablanice jedna. Jedna je osoba smrtno stradala, četiri osobe su zadobile lake tjelesne ozlijede, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:56