Article_Top_970x250

Dvije godine od prerane smrti Krešimira Kete Bandića

nije zaboravljen

Dvije godine od prerane smrti Krešimira Kete Bandića

ožu 05, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Na današnji dan prije dvije godine preminuo je mladi golman Širokog Brijega Krešimir Keta Bandić.

Tog kobnog 5. ožujka 2019. godine Krešimir Keta Bandić preminuo je iznenada u stanu kod prijatelja. Šokantna smrt ovog uzornog mladog čovjeka i sjajnog sportaša ujedinila je Bosnu i Hercegovinu u bolu koji je obavio svaki kutak naše zemlje, a i šire, no posebno Mostar i Široki Brijeg.

Keta je ponikao u Zrinjskom, tu je prošao sve omladinske kategorije i došao do prvog tima, da bi 2018. godine prešao u redove rivala s Pecare. Svatko tko je poznavao Ketu znao je da je Zrinjski bio njegova najveća ljubav.

Dani i vrijeme mogu prolaziti, ali uspomene na divnog mladića kakav je bio Keta ne mogu i neće. Njega se i danas sjetio njegov posljednji klub NK Široki Brijeg, ali i HŠK Zrinjski i svi oni koji su ga bar malo poznavali.

Misa za pokojnog Krešimira održat će se sutra u 18h u crkvi Sv. Mateja na Rudniku, a večeras će se na RTV HB opet prikazivati dokumentarni film o Ketinom životu u terminu 20:05h, prenosi Pogled.ba.

Naše sjećanje na tvoj osmijeh i vedar duh ne blijede. Zauvijek si u našim mislima, dobri čovječe!  Krešimir Bandić - Keta 

Objavljuje NK Široki BrijegČetvrtak, 4. ožujka 2021.

Prošle su dvije godine otkako nas je prerano napustio naš nekadašnji vratar Krešimir Bandić, ali sjećanje na Ketu živjet će vječno. 

Objavljuje HŠK Zrinjski MostarČetvrtak, 4. ožujka 2021.

Dnevnik.ba