StoryEditor

Dva zlata i srebro za čitlučke karatiste na Ekipnom prvenstvu Hrvatske

Piše D  /  18.12.2017., 09:12h

 Muška juniorska ekipa KK Hercegovina Čitluk u sastavu Ivan Pehar, Vladimir Ostojić i Martin Musa osvojila je prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji, dok su kod djevojaka Jelena Pehar, Petra Grgić i Barbara Krasić uz Petru Mitrović iz Biograda osvojile zlatnu medalju za KK Brotnjo u konkurenciji juniorki i obranile prošlogodišnji naslov prvakinja. 

Ženska seniorska ekipa KK Hercegovina u sastavu Kristina Zovko, Jelena Zovko i Irena Prga, nakon prošlogodišnjeg osvajanja naslova prvakinja u premijernom seniorskom nastupu, ove je godine poražena u finalu. Seniorke KK Hercegovina Čitluk na Ekipnom prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu osvojile su srebrnu medalju.

Nakon niza uspjeha na različitim državnim i međunarodnim natjecanjima koje su karatisti s područja općine Čitluk u protekloj godini ostvarili u pojedinačnoj konkurenciji, vrhunski rezultati na Ekipnom prvenstvu Hrvatske, koje je ujedno i posljednje natjecanje u ovoj godini, još su jednom potvrdili kvalitetu broćanskih karatista, stoji u priopćenju iz KK Hercegovina.

17. travanj 2024 16:37