Dušanović: Drago Ćosić je nevin; tko mu uništava život tim lažima?

stao u obranu kolege

Dušanović: Drago Ćosić je nevin; tko mu uništava život tim lažima?

ruj 20, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Davor Višnjić/Pixsell

Stvari koje mu se pripisuju su nemoguće. Nemoguće je preprodati kartu za finale Svjetskog prvenstva u nogometu, pogotovo ne za nekoliko tisuća eura što se sada govori, rekao je Dušanović o bivšem kolegi

Drago Ćosić je evidentno nevin! On ništa nije napravio. Pitam se, tko ga toliko mrzi da mu je na ovaj način uništio život, rekao je legendarni Mićo Dušanović u razgovoru za Reflektor Slobodne Dalmacije.

Na HTV-u je proveo 43 godine, a u mirovinu je otišao 2016. Ne miri se sa situacijom Drage Ćosića koji je dobio otkaz pod sumnjom da je kao glavni koordinator programa preprodavao ulaznice za Mundijal.

- Mislim da je katastrofalno to što se dogodilo kolegi Ćosiću. Ne mogu shvatiti da jedna kuća može ovako nešto napraviti prema nekome tko je evidentno nevin. Drago Ćosić ništa nije napravio. Pitam se tko ga toliko mrzi da mu je uništio život lažima, tko mu je objesio metu na leđima?

Smatra da je Ćosiću sve namješteno.

- Stvari koje mu se pripisuju su nemoguće. Nemoguće je preprodati kartu za finale Svjetskog prvenstva u nogometu, pogotovo ne za nekoliko tisuća eura što se sada govori. Karte o kojima je riječ nikada se nisu ni prodavale, one se podijele određenim ljudima i udruženjima kod svakog velikog projekta. Koliko takve karte vrijede na tržištu bespredmetno je razgovarati jer se ne prodaju, ali to nema veze s Dragom Ćosićem. On je bio šef prijenosa iz Rusije, glavni koordinator emisija iz Moskve i Zagreba. Preprodajom karata sigurno se nije bavio.

Dnevnik.ba

Tagovi:

#3 234AdSense