StoryEditor

Dumbović: "Pa ta jakna košta 270 eura. Od sada se oblačim u Crvenom križu!"

Piše D  /  06.03.2021., 08:03h

- Očito je sve oko mene i u vezi sa mnom sad pitanje, kampanja. Jakna je koštala puno, puno manje, platio sam ju 270 eura, davno, na sniženju, dobro se cijene sjeća petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović. 

24sata su ga nazvali nakon što se na društvenim mrežama pojavila informacija da njegova jakna košta i deset tisuća kuna, s pitanjem što o tome misli, i je li cifra točna. Na internetskim stranicama ove marke tu jaknu nismo pronašli, ali je cijena sličnih zimskih muških jakni oko tisuću eura, sad su snižene i na tristotinjak eura. 

- Oko svakog mog koraka se sad stvara fama, a jakna košta puno manje. Očito je sad sve pitanje, u kampanji, odgovara Dumbović. Ne misli li da i svojom odjećom šalje poruku Petrinjcima, pitali su ga, na što je zahvalio, a onda kazao da će put Crvenog križa. 

-  Hvala vam lijepo, ja ću sad nastojati otići obući se u Crveni križ, kako bih bio prijemčiviji. Svaki moj korak ima neku dimenziju iz koje se stvara fama, i u kojoj očito mnogi pričaju svoju priču. Znam da smo u kampanji, i u demokraciji, sve to poštujem, ljudi imaju pravo prodavati priču, pitanje je samo koji će medij to onda i prenositi, dodao je gradonačelnik. 

U cijeloj toj priči najmanje je važna cijena jakne, ali gradonačelnik potresom razrušenog grada, čiji se građani hrane u Crvenom križu ili im Pleter priprema obroke, nipošto se ne bi smio ovako izražavati. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 21:30