StoryEditor

Dumbović o napadu na njega: "HDZ i Most su iza toga, oni surađuju"

Piše D  /  06.03.2021., 07:03h

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović poručio je za N1 kako je potres devastirao ne samo prostor, već i ljude i odnose na tom području, referirajući se na incident u četvrtak kada ga je nakon sastanka s ministricom Natašom Tramišak napala skupina nezadovoljnih građana. 

- Po jučerašnjem danu vidi se da ljudi imaju život iza sebe s puno neostvarenih prava. Točka na i je došla s potresom. Nije potresao samo zgrade nego i ljude, sudbine. Dao je posebno negativan naboj. Kad stvaraš nešto s jako malo mogućnosti, dolaziš u problem ako si ti taj amortizer između problema, socijalnih frustracija i države, ja kao gradonačelnik. Obično se za gradonačelnike kaže da su šerifi, no sad smo mađioničari na ovom području. Zadovoljiti ljude koji dolaze sa svojim problemima, nemoguća je misija - rekao je Dumbović. 

Poručio je kako se tijekom verbalnog napada loše osjećao te je nastojao to podnijeti da se ne spusti "na razinu rulje". 

- Dao sam do znanja da smo svi pogriješili u startu. Nije bilo vode ni struje, tražili smo mjesto pod suncem. Pomoć nema šanse da se skriva. Oni koji to kažu rade paniku, a to nije dobro - rekao je. 

Odgovornima za napad smatra HDZ i Most i tvrdi da je to bio dio kampanje. 

- Izložili su nas vatri, priča je išla direktno prema tome u dogovoru s gđom Lucom Gašpar Šako i glasnogovornikom HDZ-a. Ovdje Most i HDZ sigurno surađuju, to garantiram - poručio je, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 14:38