Article_Top_970x250

Đukanovićev savjetnik novinare naziva kozama i govedima

objavljena snimka

Đukanovićev savjetnik novinare naziva kozama i govedima

srp 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: federalna.ba

Savjetnik predsjednika Crne Gore Milan Roćen kazao je u telefonskom razgovoru s jednim njemu bliskim lokalnim biznismenom da su novinari i urednici Javnog servisa "gluplji od goveda", "bolesna bagra", da su "novinarke koze", a Televizija Crne Gore "najsramotnija mrlja na povijesti Crne Gore". "Bistrija su goveda iz moje Rasove (selo kod Žabljaka) nego urednički tim TVCG", kazao je Roćen u telefonskom razgovoru s Rankom Ubovićem, koji vjerojatno datira s početka 2006. godine kada je bio veleposlanik u Moskvi, jer se u njemu spominje njegov povratak iz Moskve u Crnu Goru.

Roćen je i za novinare drugih medija govorio s omalovažavanjem i psujući, posebno o novinarima agencije Mina.

Snimku je objavio portal "Vijesti". Taj medij je naveo da su kontaktirali Roćena i Ubovića, ali da oni nisu odgovarali na njihove poruke. Ovo je samo jedna u nizu snimki razgovora Roćena koje objavljuju podgorički portali. Dosad je portal "In4S" objavio nekoliko snimki, a Tužiteljstvo je tim povodom fomiralo predmet.

Dosad su objavljeni razgovori s Lidijom Djukanović u kojima ona navodi kako joj Milo, kad nije u zemlji, "ostavlja da čuva Crnu Goru", s Milom Đukanovićem o tajnom sastanku s Deripaskom u kojemu se "sprdaju sa obitelji Karić", kao i s Olegom Deripaskom oko privatizacije KAP-a u kojemu se spominju tri milijuna eura koje treba nekome dati itd.

Objavljeni su i razgovori sa Vukom Jeremićem o smještaju skupine od 30 ljudi u hotelu na Svetom Stefanu gdje u jednom dijelu kroz smijeh kažu kako imaju svoj savjetnički lobi i kako Roćen psuje majku Srbiji, a Jeremić Crnoj Gori, kao i s odbjeglim biznismenom Duškom Kneževićem koji traži da mu "pogura" ugovor od 170 milijuna eura. 

Taj portal je najavio da će nastaviti sa objavljivanjem snimki.

Dnevnik.ba