StoryEditor

Đukanović: Bošnjaci ključni saveznici

Piše D  /  14.06.2021., 04:06h

U Đukanovićevoj čestitki povodom izbora Ervina Ibrajimovića za predsjednika BS-a navodi se da je potvrđena jasna vizija daljnjeg puta te stranke koja "ostaje posvećena konceptu izgradnje građanskog crnogorskog društva, dostizanju europskog kvaliteta života za naše građane i ostvarenju ključnog strateškog cilja - članstva naše zemlje u Europskoj uniji".

"Vaš izbor je pokazao i odnos poštovanja članstva prema nedavno preminulom osnivaču i lideru Bošnjačke stranke Rafetu Husoviću, i potvrdio ispravnost kursa kojim je uspješno vodio do posljednjeg dana", navodi Đukanović u čestitki, prenosi RTCG.

Za DPS je, kako je rekao, od izuzetnog značaja to što smo "i sa kongresa čuli brojne poruke koje nas učvršćuju u uvjerenju da će Bošnjačka stranka i dalje biti važan politički faktor u Crnoj Gori".

"Koju vidimo kao jednog od ključnih saveznika na realizaciji strateških državnih ciljeva, za koje nastavljamo borbu i u promijenjenom političkom kontekstu nakon posljednjih parlamentarnih izbora, u uvjerenju da su mnoge zajedničke pobjede pred nama", poručio je Đukanović.

Dnevnik.ba

12. travanj 2024 17:49