StoryEditor
slavni pjevači

Dugo se šuškalo, i Čolić je priznao: "Doris i ja malo smo očijukali, bilo je slatko..."

Piše desk  /  06.06.2022., 09:55h

Zdravko Čolić oduvijek je važio za velikog zavodnika uz kojeg su povezivali brojne žene, a jedna od njih je i splitska diva Doris Dragović, čiji je odnos godinama ranije posebno intrigirao javnost.

Doris je oduvijek plijenila pažnju, naročito svojim glasom koji ju je uvrstio na listu bezvremenskih izvođačica.

Iako je 1990. godine uplovila u mirnu luku s vaterpolistom Mariom Budimirom s kojim ima i sina Bornu, sve do tada kružile su mnoge priče o pjevačičinom ljubavnom životu, a jedna od njih doticala se i slavnog pjevača.

Doris se, naime, pojavila u spotu njegovog hita "Ti možeš sve, al' jedno ne", nakon kojeg su brojni obožavatelji bili uvjereni kako među dvoje pjevača vlada gotovo opipljiva kemija i nešto više od samo poslovnog odnosa.

Doris se, također, pojavila i u njegovom spotu za "Rušku", ali i godinu kasnije na snimanju "Za milion godina" gdje su stajali jedno pored drugog, što je udvostručilo glasine.

Iako pjevačica nikada nije odgovarala na navode, jednom prilikom, Čola je otkrio šta se tu zapravo događalo.

"Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: 'Ja sam Ruška, sjećaš se?' Tada je pjevala u splitskoj grupi More. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena", rekao je pjevač ranije za Večernje novosti.

Inače, osim Doris koja je u sretnom braku, time se može pohvaliti i Zdravko koji je sa suprugom Aleksandrom u braku još od 2001. godine.

Par se upoznao dvije godine prije, a danas zajedno imaju i dvije kćerke Lauru i Unu.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 23:05