StoryEditor

Dubravka Šuica objavila imovinsku karticu, posjeduje i vikendicu na Blidinju

Piše D  /  30.09.2019., 11:09h

Dio je to redovne procedure u sklopu saslušanja, a objavljena izjava nije detaljna kao što su imovinske kartice prema Zakonu o sprečavanju sukoba interesa u Hrvatskoj, piše N1.

Iz izjave koja je objavljena na mrežnim stranicama Europskog parlamenta stoji da Dubravka Šuica, kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije zadužena za demokraciju i demografiju posjeduje 69 dionica Atlantske plovidbe vrijednih 4.105,91 eura i 63 dionice Hrvatskog telekoma vrijednosti 1.354,71 eura.

Jednak broj dionica Hrvatskog telekoma navodi i u rubrici Financijski interesi bračnih partnera.

Kada je riječ o imovini navodi obiteljsku kuću u Dubrovniku u vlasništvu supruga, obiteljski stan u Zagrebu u vlasništvu supruga, obiteljsku kućicu u Blidinju u BiH u vlasništvu supruga, te kuću pokojnih roditelja i zemlju na Pelješcu gdje je suprug u djelomičnom vlasništvu.

Tvrtka DUBE d.o.o. za prijevoz na moru neaktivna je od 2016. i također joj je vlasnik suprug Dubravke Šuice.

Šuica navodi i kuću u Cavtatu koja se gradi od 1988. godine, a o kojoj je jučer i tvitala. Navodi da je kuća naslijeđena od pokojnih roditelja.

Na kraju je navela i kako joj je suprug trenutačno u mirovini nakon što je radio kao pomorski kapetan za Gearbulk Holding Limited, Pullmantur Gruceros Madrid.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:46