StoryEditor

Državni vrh o Vatrenima - sve su nas povezali

Piše D  /  17.07.2018., 08:07h

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kazala je da se osjeća neizmjerno ponosno te da je zahvalna reprezentaciji i cijelom timu na velikom uspjehu. Ujedinili su nas po prvi put nakon ne znam koliko vremena i u Hrvatsku donijeli optimizam i vjeru u sebe. Sad je na nama da to iskoristimo, dodaje, piše HRT.

Premijer Andrej Plenković izjavio je da se osjeća ushićeno. Ovo je fantastičan događaj za nas. Reprezentacija je napravila čudo na ovome prvenstvu. Podigla je srca svih nas. Moramo im biti zahvalni za ovakav uspjeh i ovakvu promociju države. To se ne događa svaki dan. Ovo jedinstvo ljudi i doček u zračnoj luci briljantni su. Momci su sve to zaslužili, izbornik Dalić i vodstvo HNS-a. 

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković rekao je da je potrebno pokloniti se reprezentaciji. Zaslužuju svako poštovanje i zahvalnost. Učinili su nešto što graniči s čudom. Sve su nas povezali. Oni su pokazali domoljublje, međusobno uvažavanje, prijateljstvo i jednu nevjerojatnu snagu, odlučnost, strast za domovinu i ljubav prema ljudima koji su za njih navijali.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 21:12