StoryEditor

Državljanin BiH u Hrvatskoj vozio s 2,74 promila u suprotnom smjeru autoceste

Piše hina  /  19.03.2024., 13:01h

Državljanin BiH s čak 2, 74 promila alkohola u krvi, vozilom je udario u prometne znakove na autocesti A3 na području Nove Kapele, napustio mjesto događaja, a prije nego se zaustavio 300-tinjak je metara vozio suprotnim smjerom autoceste.

Naknadno ga je zaustavio djelatnik vučne službe do dolaska policije, a alkotestom mu je očitana koncentracija alkohola od 2,74 promila.

Policija ga je zadržala na otriježnjenju te protiv njega podnosi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja, izvijestila je u utorak Policijska uprava brodsko-posavska.

Policajci iz Okučana u ponedjeljak navečer su u općini Gornji Bogićevci zaustavili automobil čijem je vozaču (45) alkotestom očitana koncentracija alkohola od 2,80 promila.

Priveden je i zadržan u policiji na otriježnjenju, a nakon liječničkog pregleda i konstatacije da je sposoban za daljnji postupak u policiji.

Policijski službenici protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, izvijestila je PU brodsko-posavska.

Dnevnik.ba

10. lipanj 2024 14:06