StoryEditor
posjet srbiji

Društvene mreže gore od šala na račun Vučića: "Pokušao je zaesti Sancheza romantičnom večerom i glazbom"

Piše desk  /  30.07.2022., 19:53h

Aleksandar Vučić ugostio je španjolskog premijera Pedra Sancheza u Srbiji, a prilikom posjete organizovao je i posebnu večeru uz muziku što je bio povod da na društvenim mrežama počnu kružiti šale kako je srbijanski predsjednik pokušao zavesti gosta iz Španjolske.

Premijer Kraljevine Španjolske Pedro Sanchez prije posjeta Bosni i Hercegovini boravio je u Srbiji, a snimci njegovog druženja s predsjednikom Aleksandrom Vučićem postali su predmet ismijavanja na Twitteru.

Na svojim profilima društvenim mrežama Vučić je otkrio kako je Sanchezu priredio večeru na kojoj je nastupila pjevačica Jelena Tomašević.

Tomašević je tom prilikom na španjolskom jeziku izvela pjesmu "Oro", s kojom se predstavila na Eurosongu 2008. godine.

Međutim, romantična pjesma i atmosfera na snimku uzrokovali su da na društvenim mrežama započnu s šalama na njihov račun tvrdeći da je Vučić pokušao zavesti Sancheza.

"Predsjednik Srbije pokušava zavesti Pedra Sancheza snagom muzike", navodi se u jednom od tvitova.

"Ovako izgleda neuzvraćena ljubav", piše u drugom koji prikazuje Vučića pored Sancheza.

Sanchez je nakon dvodnevnog posjeta Srbiji stigao u Bosnu i Hercegovinu, a u Sarajevu ga je dočekala gradonačelnica Benjamina Karić, dok je u Mostaru s gradonačelnikom Marijom Kordićem položio vijenac poginulim španjolskim vojnicima na Španjuolskom trgu.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 11:09