StoryEditor
video iz New Yorka

Dritan Abazović na biciklu otišao na Opću skupštinu UN-a

Piše desk  /  22.09.2022., 13:14h

Snimljen je kako vozi bicikl u New Yorku, dok ga u stopu prati osiguranje, članovi njegovog tima ali i jedno policijsko vozilo

Političar vozi bickl ulicama New Yorka, i to u odjelu, s naočalama za sunce, dok mu se kravata vijori na vjetru, prenosi Una.

Generalna debata Opće skupštine Ujedinjenih Naroda (UN) održava se danas, zbog čega je New York ponovo postao sjedište lidera zemalja širom svijeta. Jedan od njih je i Abazović, koji je riješio da se do zgrade UN umjesto na četiri, doveze na dva točka.

Snimljen je kako vozi bicikl u New Yorku, dok ga u stopu prati osiguranje, članovi njegovog tima ali i jedno policijsko vozilo.

Snimka njegovog krstarenja ulicom New Yorka uzburkala je društvene mreže. Ljudi su se u komentarima pitali “jel tako ide na posao i u Crnoj Gori?”, “Traže Carrie Bradshaw?”, ali i konstatirali  “Dritan uživa do posljednjeg momenta”, i čak se i poistovećivali s njim:

"Ja kad krenem prvi dan na posao u BeGeu".

Abazović je inače smijenjen s pozicije premijera Crne Gore 20. kolovoza kada su zastupnici skupštine Crne Gore izglasali poslije cjelodnevne rasprave, nepovjerenje vladi koju vodi. Za smjenu Vlade je glasalo je 50 od ukupno 81 zastupnika.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 04:55